banner

Din kompletta produktionspartner
för helhet och detalj

FA-Tec i Falkenberg AB är en mekanisk verkstad där vi erbjuder kvalificerad maskinbearbetning, svetsning/plåtbearbetning, målning och montage med ingående hydraulik & elektronik. Våra kunder finns främst inom offshore och medeltung verkstadsindustri. Vi tar på oss allt ifrån detaljtillverkning till kompletta uppdrag. Vår affärsidé är att vara en kompetent, komplett och lyhörd produktionspartner.

 

Vår styrka

Vår specialitet är systemlösningar som fordrar högsta kvalité på komponenter och detaljer. Vi tillverkar även "nyckelfärdiga" maskinutrustningar för olika branscher. Vår effektiva produktionsapparat, en avancerad maskinpark tillsammans med kompetent och kunnig personal, gör att vi på ett konkurrenskraftigt sätt kombinerar mångsidighet och flexibilitet.
- Total spårbarhet i alla produktionsled är ett krav på det mesta av det vi tillverkar.
- FA-Tec i Falkenberg AB är kvalitetssäkrat enligt ISO 9001:2015 och ISO 3834-2:2005.

”Vi tycker att verkstadsindustrin är en spännande bransch och tar på oss allt ifrån detaljtillverkning till kompletta uppdrag. Att vi dessutom är framgångsrika känns extra roligt! Vi vill utvecklas med våra kunder och ständigt förbättra oss och våra affärsrelationer”.

Kontakta oss för att se vad vi kan erbjuda er som kund. Vi finns i Falkenberg mitt i Halland, med utmärkta kommunikationer, ett stenkast från vidare vägar ut i världen.

 

 

NYHETER

KONTAKT

FA-Tec i Falkenberg AB

Tel. +46 346 29 200
E-post: info@fa-tec.se

 

Besöks- och Postadress
Kvekatorpsvägen 29

311 32  Falkenberg