Vi söker en ny beredare!

Då en av våra beredare går i pension så söker vi nu en ny medarbetare till vårt härliga gäng. Vill du vara med och utveckla FA-Tec?

Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet och vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. FA-Tec kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en organisation med spännande utmaningar där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Som beredare kommer du få en central roll i vår organisation. Du ansvarar för att sammanställa underlag till kundofferter på ett noggrant och överskådligt sätt och när ordern är klar är det du som översätter kundunderlag till produktionsunderlag. Du samarbetar med produktionsavdelningen för att utforma en effektiv produktionsprocess för nya och befintliga produkter.

Arbetsuppgifter

  • Stöd till marknad och ansvarig för offertkalkyl
  • Ta fram produktionsunderlag utifrån kundunderlag
  • Hantera ändringar från kund
  • Skapa produktstrukturer i vårt affärssystem Monitor
  • Säkerställa att produktionsunderlag är kompletta
  • Vara med och utveckla vår produktionsprocess

 

Personliga egenskaper

Den vi söker är engagerad, ansvarstagande och intresserad av att utvecklas. Eftersom du är länken mellan kund och produktion är det av stor vikt att du är lyhörd och kommunikativ. Du är social och har en god samarbetsförmåga och lätt för att skapa och underhålla goda relationer. Du är en person som har lätt för att arbeta självständigt men som i grund och botten är en lagspelare.

Vi ser att du som person är noggrann, flexibel och har ett lösningsorienterat arbetssätt.  Du har en helhetssyn och ser ständiga förbättringar och utveckling som en självklar del av arbetet.

För att passa i rollen bör du ha minst gymnasiekompetens och några års erfarenhet av liknande befattning i tillverkande företag. Kunskap om material, produktionsprocesser och produktionsflöden i verkstad är meriterande och likaså om du har erfarenhet från en marknads- eller säljfunktion.

Vi vill att du ska ha kunskaper i Monitor eller motsvarande affärssystem och vara en god användare av Office-paketet. Vi förutsätter också goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Har du kunskaper/erfarenhet av att ha arbetat med CAD så är även detta meritande.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 30 april. Vid eventuella frågor går det bra att kontakta vår operativa chef Johanna Bengtsson på telefon: 0346-292 17, eller: jobb@fa-tec.se

 

Välkommen med din ansökan!