Jobba hos oss coverbild

JOBBA HOS OSS

TILLGÄNGLIGA ROLLER

Ny tjänst! CNC-operatör bäddfräs

FA-Tec är en komplett produktionspartner och arbetar framgångsrikt som underleverantör till ledande verkstadsindustri. Vi är ett modernt industriföretag med en stark framåtanda, ett gott gäng med kunnig och engagerad personal. Totalt är vi 65 medarbetare och arbetar med kvalificerad svetsning, maskinbearbetning och montage till kunder med höga krav. FA-Tec omsätter ca 120 miljoner och har en offensiv tillväxtplan framåt.


Om tjänsten:

Vi söker dig som idag arbetar som CNC-operatör bäddfräs inom verkstadsindustrin, där tillverkning i mindre serier och enstyckstillverkning är dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Ritningsläsning och mätteknik sitter i ryggmärgen.

Som person är du noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Du är också strukturerad, lösningsorienterad och arbetsam. Du har en önskan att utveckla dig och ser fram emot de utmaningar vi kan erbjuda!

  • Ge tekniskt stöd till säljarna i kontakt med kund

  • Analysera och förstå kundkrav och kommunicera vidare i organisationen

  • Samordna, planera och följa upp projektaktiviteterna

  • Vara ett stöd till den interna organisationen i projektrelaterade frågor

  • Arbeta aktivt med ständiga förbättringar av processer och projekt. Som projektledare ingår du i vår operativa ledningsgrupp.

Vad vi erbjuder dig!

Vi erbjuder en utvecklande arbetsplats! FA-Tec är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet, men vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre! För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade. Vi har hjärtat med i allt vad vi gör och vår företagskultur kännetecknas av schyst bemötande, prestigelöshet och engagemang. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till varför vi går till arbetet varje dag!

Ansökan:

Låter tjänsten intressant? Du ansöker med CV och personligt brev till:jobb@fa-tec.se
Har du några frågor eller funderingar? Då är du varmt välkommen att kontakta Johanna Bengtsson, vår operativa chef, på telefonnummer: 0346-292 17
Vill du veta mer om hur det är att bo och leva i vår fantastiska kustpärla? Läs mer här:www.levlivetifbg.se

Hittar du inte tjänsten du söker ute just nu?

Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker ständigt efter kompetenta medarbetare. Är du sugen på att vara med på vår resa framåt? Hos oss arbetar bland annat svetsare, produktionsledare, produktionstekniker, tekniska produktionsberedare, CNC-operatörer, montörer och ingenjörer! Tror du att du hade passat bra i vårt team men hittar inte den tjänst du söker ute just nu, är du varmt välkommen att maila oss en generell ansökan!

Intresseansökan & CV skickas till följande mailadress:
jobb@fa-tec.se

Vill du veta mer om hur det är att bo och leva i vår fantastiska kustpärla? Läs mer här:www.levlivetifbg.se